بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

ادعای مضحک نماینده ویژه آمریکا درباره سفر به غزه

ویتکاف در ادامه این پست افزود: «ما در جریان این بازدید، حقایق میدانی را بررسی، شرایط را ارزیابی و از بنیاد بشردوستانه غزه و سایر آژانس‌ها دیدار کردیم.»
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 01
کد خبر: ۲۸۵۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا در جریان سفر به نوار غزه ادعا کرد بیش از پنج ساعت را در این باریکه صرف تلاش برای تدوین طرحی جهت تسهیل کمک‌رسانی به غزه و درک بهتر از وضعیت آنجا کرده است.
رسانه‌های صهیونیستی پیشتر گزارش دادند که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا و «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وارد شهر رفح در جنوب نوار غزه شده‌اند و قرار است ویتکاف از مرکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در شهر رفح بازدید کند.

طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا عصر جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز، ما به همراه هاکبی بیش از پنج ساعت را در غزه گذراندیم.»

ویتکاف در ادامه این پست افزود: «ما در جریان این بازدید، حقایق میدانی را بررسی، شرایط را ارزیابی و از بنیاد بشردوستانه غزه و سایر آژانس‌ها دیدار کردیم.»

او همچنین مدعی شد: «هدف از این بازدید، ارائه درک روشنی از وضعیت بشردوستانه به رئیس‌جمهور ایالات متحده و کمک به تدوین برنامه‌ای برای رساندن کمک‌های غذایی و پزشکی به مردم غزه بوده است.»

پیش از این، «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید روز پنج‌شنبه در نشست خبری گفت: «فرستاده ویژه ویتکاف و سفیر هاکبی به غزه سفر می‌کنند تا از مراکز توزیع غذا بازدید کرده، برای رساندن کمک‌های بیشتر برنامه‌ریزی کنند و به‌ صورت مستقیم با مردم محلی گفت‌وگو کنند تا وضعیت وخیم در محل را از نزدیک درک کنند.»

سفر ویتکاف در حالی صورت گرفته که دونالد ترامپ اندکی پس از ورود نماینده‌اش به غزه در شبکه‌ اجتماعی تروث سوشال نوشت: «سریع‌ترین راه برای پایان دادن به بحران‌های انسانی در غزه، تسلیم شدن حماس و آزاد کردن اسرا است.»

سازمان ملل متحد هم اعلام کرده است که از اواخر ماه مه تاکنون بیش از ۱۳۰۰ فلسطینی در تلاش برای دریافت کمک غذایی در غزه کشته شده‌اند./ایسنا

کلمات کلیدی: ویتکاف جنگ غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار